95e - 122e Brabo - Marnix FOS Open Scouting

 

 

Hallo,

Welkom op de webstek van Brabo - Marnix.

Onze scoutsgroep was lid van de Vlaamse pluralistische federatie FOS (Fedederatie voor Open Scoutisme).


Onze groep organiseerde wekelijks voor meer dan 50 leden vergaderingen, weekends, kampen en bivaks. Bovendien was ons spel van Scouting open voor iedereen en vertrokken we niet vanuit een bepaalde geloofsovertuiging, maar vanuit een open kijk op de maatschappij.

 

Door een tekort aan leiding waren we aan het begin van het scoutsjaar 2010-2011 genoodzaakt de wekelijkse werking stop te zetten.

 

We zoeken nog altijd enthousiaste jongeren die leiding willen geven voor een eventuele opstart in september 2011. Check vlug de contactpagina.

 

Ben je al langer een Brabo-Marnix-er en ben je op zoek naar verhalen en foto’s van vroeger? Klik op een link naar één van onze pagina's om hen onmiddellijk te vinden!Nu te lezen op het gastenboek:


Beste vrienden,

Zoals jullie allemaal weten, komt het definitieve einde van Brabo-Marnix in zicht.
In augustus begint de afbraak van het lokaal op het Kiel. Vele van ons hebben hier talrijke goede herinneringen aan en daarom nodigen we jullie allemaal graag uit op ZONDAG 4 AUGUSTUS OM 11UUR op onze afscheidsbrunch om samen de mooie scoutsjaren van Brabo-Marnix te vieren.
Gelieve voor woensdag 31 juli een mailtje te sturen naar brunchbrabomarnix@gmail.com als jullie er graag bij willen zijn.

Nog even kort:
Wat? Afscheidsbrunch
Wanneer? Zondag 4 augustus om 11 uur
Waar? Lokaal Brabo-Marnix aan de Generaal Armstrongweg

Sluiten